Leden

Anton François

François Hospitality Services
Professional

Als professional member beschikbaar voor adviezen, interim-, project- en programmamanagement op het gebied van de…

Charles Janssen

Charles Janssen
Professional

Daniel Massee

Daniel Massee Advies
Professional

Daniel Massee is oprichter en 100% eigenaar. Gedreven door passie voor eten en gastvrijheid is…

Erik Willems

M3 Advies & Ontwerp
Professional

Joris Leferink

The Boilery
Professional

The Boilery specializes in new business strategy concept development. We really understand the challenge organizations…

Louis Meisen

We Design Food
Professional
Professional

Natascha is expert in Horeca, Hotels en Erfgoed en werkt als Principal Consultant Vrije Tijd…

Rob Bongers

Horeca Development BV
Professional

Rob Diemel

Strategisch Advies Centrum BV
Professional
Professional

foodLINQ helps innovative companies to transform and grow to enhance enterprise value(s). foodLINQ was founded…

Professional

Wij gaan voor het hoogst haalbare resultaat voor onze opdrachtgever. Dedoreon kent de foodservicemarkt zeer…

Stef Meyer

JRM Food @Facilities BV
Professional
Professional

Stijn Creemers helpt zorgorganisaties bij het toekomstbestendig & duurzaam inrichten van de voedingsorganisatie & facilitaire…

Tom Rietveld

Contrast
Professional

Contrast ontwikkelt samen met de klant foodservice & hospitality concepten. Wij geven advies in de…