Na een opleiding en loopbaan als kok, souschef en chef-kok in diverse restaurants en variëteit qua koken/clientèle heb ik in 2002 de overstap gemaakt naar een commerciële functie bij Hobart Nederland. In 2006 maakte ik de overstap naar Rational Nederland om vervolgens in 2008 terug te keren naar Hobart Nederland als Productmanager cooking. In 2010 werd het merk Bonnet toegevoegd aan de bestaande merken die Hobart Nederland voert (Hobart, Foster en Bonnet).
Vanaf 2010 werkte ik als Adviseur kookapparatuur voor de businessunit Bonnet-Benelux. De afgelopen vijf jaar heb ik mij bezig gehouden met het ontwerpen van keukens, spoelkeukens en front-Office keukens. Gaandeweg in mijn carrière bleken mijn kwaliteiten met name tot uiting te komen in het tekenen en ontwerpen van keukens op basis van mijn eigen praktijkervaring in de keuken. De verbinding tussen praktijk en ontwerpen met daarmee praktische en werkbare oplossingen bleek uniek en aanvullend op de al aanwezige diensten te zijn.