Projecten

Aanbesteding catering, Provincie Flevoland door The Food Office

Gezond, duurzaam, plantaardig, korte ketens, vitaliteit, zoveel mogelijk samenwerken met lokale leveranciers. Het zijn enkele…

Lees meer

Faculty Club, TU Delft door The Food Office

Sinds 1 september 2021 heeft de TU Delft een nieuwe loot aan de cateringstam: de…

Lees meer

Wester & Van Doorn door professional partner Bianca Wester

Wat was de klantvraag? Implementeren van nieuwe voedingsconcepten binnen de revalidatiezorg gebruik makend van het…

Lees meer

Albert Heijn door corporate member Fri-Jado

Wat was de klantvraag? Om de winkelende consument te verleiden een vers ontbijt of lunch…

Lees meer

Hotel Haarhuis Arnhem door corporate member Beuk Horeca

Wat is de klantvraag? De verouderde keuken was niet in gericht op de manier van…

Lees meer

Interim Hospitality Directeur door professional member Remko van der Graaff

Wat is de klantvraag? De klant zocht een ervaren Food & Hospitality Directeur met de juiste…

Lees meer

Westerveld en Vossers Accountants door corporate member Rusink Interieur

Wat is de klantvraag? Verbouwing kantoor. Hoe hebben we het aangepakt? Productie en montage interieur,…

Lees meer

Consious Hotel – The Tire Station door corporate member Rusink Interieur

Wat was de klantvraag? Diverse ruimtes maatwerk meubilair. Hoe hebben we het aangepakt? Productie en…

Lees meer

Erasmus MC door corporate member Temp-rite

Wat was de klantvraag? Invulling van het broodbuffet wagenconcept in het nieuwe voedingsconcept. Hoe hebben…

Lees meer

Functioneel Programma van Eisen door professional member Anton François

Wat was de klantvraag? Ontwikkelen functioneel programma van eisen nieuwbouw ouderenzorg. Hoe hebben we het…

Lees meer