Projecten

Gin maken van retourbrood

🔍 Project in de spotlight: Van verspilling naar waarde 🔍 Wat als oud brood niet…

Lees meer

Project in de spotlight: Duurzame exploitatie van gebouwd erfgoed.

Een goed exploitatieadvies kan de sleutel zijn tot een toekomstbestendige aanpak. Een aanpak waarin cultuur,…

Lees meer

Hotel Haarhuis Arnhem door corporate member Beuk Horeca

Wat is de klantvraag? De verouderde keuken was niet in gericht op de manier van…

Lees meer

Interim Hospitality Directeur door professional member Remko van der Graaff

Wat is de klantvraag? De klant zocht een ervaren Food & Hospitality Directeur met de juiste…

Lees meer

Erasmus MC door corporate member Temp-rite

Wat was de klantvraag? Invulling van het broodbuffet wagenconcept in het nieuwe voedingsconcept. Hoe hebben…

Lees meer

Functioneel Programma van Eisen door professional member Anton François

Wat was de klantvraag? Ontwikkelen functioneel programma van eisen nieuwbouw ouderenzorg. Hoe hebben we het…

Lees meer

Bezoekersrestaurant Plaza door professional member Anton François

Wat is de klantvraag? Integreren van de ontvangst en restaurant functie tot een multifunctionele ruimte….

Lees meer

Max Brown 7th District (Wenen) & Mr. Porter Barcelona door professional partner Rob Bongers

Wat was de klantvraag? Advies voor optimale routing, logistiek en bar engineering (in 3D). Hoe…

Lees meer

Restaurant Kompas Loosdrecht door corporate member Beuk Horeca

Wat was de klantvraag? De klant had de wens om een uiterst efficiënte en high-end…

Lees meer

Gastvrijheidsconcept door professional member Stijn Creemers

Wat was de klantvraag? De bestaande centrale voorzieningen van deze ouderenzorg locatie voldeden niet meer…

Lees meer