Aanbesteding catering, Provincie Flevoland door The Food Office
Gezond, duurzaam, plantaardig, korte ketens, vitaliteit, zoveel mogelijk samenwerken met lokale leveranciers. Het zijn enkele…
Faculty Club, TU Delft door The Food Office
Sinds 1 september 2021 heeft de TU Delft een nieuwe loot aan de cateringstam: de…
Wester & Van Doorn door professional partner Bianca Wester
Wat was de klantvraag? Implementeren van nieuwe voedingsconcepten binnen de revalidatiezorg gebruik makend van het…
Albert Heijn door corporate member Fri-Jado
Wat was de klantvraag? Om de winkelende consument te verleiden een vers ontbijt of lunch…
Hotel Haarhuis Arnhem door corporate member Beuk Horeca
Wat is de klantvraag? De verouderde keuken was niet in gericht op de manier van…
Interim Hospitality Directeur door professional member Remko van der Graaff
Wat is de klantvraag? De klant zocht een ervaren Food & Hospitality Directeur met de juiste…
Westerveld en Vossers Accountants door corporate member Rusink Interieur
Wat is de klantvraag? Verbouwing kantoor. Hoe hebben we het aangepakt? Productie en montage interieur,…
Consious Hotel – The Tire Station door corporate member Rusink Interieur
Wat was de klantvraag? Diverse ruimtes maatwerk meubilair. Hoe hebben we het aangepakt? Productie en…
Erasmus MC door corporate member Temp-rite
Wat was de klantvraag? Invulling van het broodbuffet wagenconcept in het nieuwe voedingsconcept. Hoe hebben…
Functioneel Programma van Eisen door professional member Anton François
Wat was de klantvraag? Ontwikkelen functioneel programma van eisen nieuwbouw ouderenzorg. Hoe hebben we het…