Wester & Van Doorn door professional partner Bianca Wester

Wat was de klantvraag? Implementeren van nieuwe voedingsconcepten binnen de revalidatiezorg gebruik makend van het herstellend vermogen van voeding. De basis: goede Voeding, meer plantaardig. Voor de 2 bedrijfsrestaurants, voor de 2 ontmoetingscentra, voor de 3 uitgiftes van de klinische revalidanten.

Hoe hebben we het aangepakt? Actief met interdisciplinaire teams samengewerkt (met revalidatieartsen, diëtisten, team voeding, facilitair, Raad van bestuur, etc.) om te komen tot draagvlak van de vernieuwde visie. Vervolgens trainingen opgezet, café getransformeerd naar een eigentijdse Koffie & Thee bar en het voedingsconcept voor de klinische revalidanten veranderd met als basis vers koken, hoofdrol voor groente en fruit. Van centrale portionering naar meer beleving en decentrale uitgifte, direct bij de cliënt.

Wat was het resultaat? Voeding gepositioneerd als onderdeel van de behandeling.

Delen