F&B faciliteiten Waldorf Astoria Amsterdam door professional partner Tom Rietveld

Wat was de klantvraag? Adviseer ons in de bestemming van het vastgoed en ontwikkeling in lijn met brand en de ambitie van Waldorf Astoria de F&B faciliteiten.

Hoe hebben we het aangepakt? HTC Advies heeft voor dit vijfsterren hotel een aantal keukens, bars en restaurants ontworpen en gerealiseerd. Daarbij hebben wij deze werkzaamheden verricht: conceptontwikkeling, opstellen Programma van Eisen, opstellen Voorlopig Ontwerp, installatietechnische berekening, opstellen begroting en bestek, aanbesteding en projectbegeleiding.

Wat was het resultaat? Mede door een uitstekende samenwerking tussen het multidisciplinaire internationale projectteam zijn er F&B faciliteiten gerealiseerd waar 2-sterren Michelin restaurant Spectrum onder leiding van Executive Chef Sidney Schutte dagelijks gasten een onvergetelijke culinaire ervaring biedt.

“Tom Rietveld van HTC bleek in alle fasen van de planvorming een deskundige sparringpartner. Hij heeft een heel bruikbaar logistiek concept ontwikkeld, rekening houdend met het gewenste voorzieningenniveau en de complexe situatie in de historische panden”.  Wiebo van Riezen, directeur Van Riezen & Partners.

Delen