Faculty Club, TU Delft door The Food Office

Sinds 1 september 2021 heeft de TU Delft een nieuwe loot aan de cateringstam: de Faculty Club. Bestuurders, directieleden, hoogleraren, docenten en medewerkers kunnen er vegetarisch lunchen en dineren in een sfeervolle ambiance.

Als Procesmanager Horeca en Event Support was Pieter van de Graaf ingehuurd om onder meer het cateringcontract te managen met de cateraar, die zo’n 20 foodoutlets, enkele foodtrucks en de banqueting voor TU Delft verzorgt. In de gesprekken die hij voerde, kreeg hij het verzoek om de mogelijkheid te onderzoeken om ook op de campus in Delft, naar analogie van een aantal andere Nederlandse universiteiten, een hoogwaardige, sfeervolle horecavoorziening op de campus te realiseren: een Faculty Club.

In januari 2022 heeft Facto Magazine aandacht gegeven aan deze complexe opdracht. Lees een gesprek met Pieter van de Graaf, Mark Voorhaar en Jeremiah Teeling (beiden CIRFOOD) over opzet en achtergronden van deze nieuwe horecagelegenheid op de campus.

Delen