In de spotlight FCSI Professional Tom Rietveld Contrast Hospitality
FCSI Nederland zet graag haar leden in de spotlight!
Vandaag spreken we met Tom Rietveld van CONTRAST over zijn visie, uitdagingen en expertise binnen de foodservice & hospitality sector.
đź’ˇ Wat zijn jouw belangrijkste professionele doelen of uitdagingen op dit moment?
“Mijn kennis van conceptontwikkeling en het ontwerp van restaurants en grootkeukens overdragen aan mijn collega’s intern. Daarnaast willen we onze bedrijfsnaam CONTRAST en onze deskundigheid in foodconsultancy extra onderstrepen bij klantrelaties. Dit doen we vaak door deel te nemen aan grote en complexe projecten.”
🌍 Wat heeft je gemotiveerd om lid te worden van FCSI Nederland?
“Het internationale karakter. Lid zijn van een vereniging met de beste onafhankelijke foodconsultants in Nederland is een eer. Kennis delen en de inspiratietours zijn geweldig!”
🤝 Op welke manier zou je het meeste uit het netwerk willen halen?
“Bij internationale projecten is er vaak behoefte aan specifieke kennis van vakcollega’s over de grens. Het netwerk van FCSI biedt die mogelijkheid.”
🎠Heb je specifieke expertise of ervaring die je graag met anderen zou willen delen?
“Horeca onder het dak van theaters, musea en leisureparken is een aparte tak van sport. Het lijkt makkelijk, maar het is reuze moeilijk!”
🚀 Aan welke onderwerpen of trends binnen de foodservice & hospitality sector besteed je momenteel veel aandacht?
“Sinds 1 januari 2025 is de stichting Upcycle Kitchen opgericht. Dit is een duurzaamheidsinitiatief van de vier beste foodconsultancybureaus in Nederland. Daarnaast volg ik de ontwikkelingen op het gebied van robotisering in de gastronomie en AI op de voet.”
📢 Wil je in contact komen met Tom, tom@contrastcompany.nl of meer weten over FCSI Nederland, info@fcsi.nl? Laat een reactie achter of stuur een bericht!