In de spotlight FCSI Professional Harm Vermeulen
π Interview met een Professional: Harm Vermeulen π
FCSI Nederland zet haar leden in de spotlight! Vandaag spreken we met Harm Vermeulen van Results in Food over zijn visie, uitdagingen en expertise binnen de foodservice & hospitality sector.
π‘ Wat zijn jouw belangrijkste professionele doelen of uitdagingen op dit moment?
“Na vijf jaar een breed scala aan opdrachten te hebben uitgevoerd, kies ik nu bewust voor meer focus: conceptontwikkeling, formules en het optimaal laten functioneren van teams. Dat is waar mijn kracht en passie liggen, en waar ik met Results in Food het verschil wil maken.”
π Wat heeft je gemotiveerd om lid te worden van FCSI NL?
“FCSI is een club met echte specialisten die hun kennis delen. Dat voel je meteen. Na twee bijeenkomsten wist ik dat ik erbij wilde horen. Ook het internationale karakter spreekt me enorm aan.”
π€ Op welke manier zou je het meeste uit het netwerk willen halen?
“Ik heb veel ervaring in convenience en high-traffic omgevingen. Binnen FCSI zitten juist specialisten met een andere focus dat maakt het uitwisselen van kennis en het letterlijk bij elkaar in de keuken kijken zo waardevol.”
π Heb je specifieke expertise of ervaring die je graag met anderen zou willen delen?
“Ik ben sterk in het schakelen tussen werkvloer en management. Ik vertaal concepten naar de praktijk, bouw aan teams die de inhoud begrijpen Γ©n beleven overbrengen aan de gast. Die inzichten deel ik graag met FCSI-collegaβs.”
π€ Aan welke onderwerpen of trends binnen de foodservice & hospitality sector besteed je momenteel veel aandacht?
“AI, robotkeukens en digitalisering ontwikkelen razendsnel. Ik kijk vooral naar toepassingen die gastvrijheid en beleving overeind houden. Daarnaast focus ik op gezonde voeding, eiwittransitie en duurzaamheid altijd met oog voor praktische toepasbaarheid.”