In de spotlight FCSI Professional Reoewein Niesten van Conceptional

Interview met een Professional: Reoewein NiestenConceptional B.V. 🔍
FCSI Nederland verwelkomt graag nieuwe leden! Vandaag spreken we met Reoewein Niesten van Conceptional over zijn visie, uitdagingen en internationale ambities binnen de foodservice & hospitality sector.

Wat zijn jullie belangrijkste professionele doelen of uitdagingen op dit moment?
“Onze focus ligt op het versterken van onze internationale positie door nieuwe Conceptional HUB’s met lokale teams, én het omarmen van nieuwe technologieën om onze dienstverlening nog creatiever, efficiënter en effectiever te maken. We willen onze business lines verder uitbouwen en tegelijkertijd flexibel blijven in een volatiele wereld. Het vraagt veerkracht van ons management én onze medewerkers.”

Wat heeft je gemotiveerd om lid te worden van FCSI NL?
“We hebben elkaar hard nodig in deze industrie zowel nationaal als internationaal. Door onze expertise en ervaring te bundelen, creëren we betere oplossingen voor onze klanten. Vanuit FCSI willen we ook bijdragen aan het enthousiasmeren van nieuwe talenten in Foodserviceconsultancy. Dit vak is complex en onderscheidend; samen kunnen we het kwaliteitskeurmerk verder uitdragen. Daarnaast staan we als branche voor grote transities en structurele uitdagingen die pakken we samen beter aan.”

Op welke manier zou je het meeste uit het netwerk willen halen?
“Door samen belangrijke thema’s in de branche aan te pakken, kennis uit te wisselen binnen EMEA, en data te delen om gefundeerde keuzes te maken voor onze klanten. Ook door gezamenlijk onderzoek te doen, zodat we niet alleen op opinie en ervaring sturen, maar ook op gedegen consumer & principal insights.”

Heb je specifieke expertise of ervaring die je graag met anderen zou willen delen?
“Internationale Foodservice-kennis, diepgaande inzichten in horeca brands en trends uit andere landen. Met onze business lines ondersteunen we klanten in alle fasen van het ontwikkelings- en implementatieproces die expertise brengen we graag in het FCSI-netwerk.”

Aan welke onderwerpen of trends binnen de foodservice & hospitality sector besteed je momenteel veel aandacht?
“De inzet van AI tooling en sustainability in Foodservice krijgt veel aandacht bij ons, evenals de verdere internationalisering van Conceptional. We geloven dat deze ontwikkelingen de toekomst van de sector sterk zullen bepalen.”

Wil je in contact komen met Reoewein, niesten@conceptional.nl of meer weten over FCSI NL? Laat een reactie achter of stuur een bericht, info@fcsi.nl

Delen