IDEAL AKE presenteert nieuwe generatie GN-koelwerken

De evolutie van het origineel: IDEAL AKE presenteerde op de Internorga de nieuwe generatie GN-koelwerkbanken.

Met een sterke focus op de groeiende uitdagingen in de horeca en de detailhandel presenteerde IDEAL AKE trots zijn nieuwe koelwerkbank op de Internorga in Hamburg. Het bedrijf stelt nieuwe normen op het gebied van hygiëne, service, digitalisering, duurzaamheid & energie-efficiëntie, en ontwerp & personalisatie. Ze bieden niet alleen een solide basis voor geoptimaliseerde processen, maar ook een hoge opslagcapaciteit met energiebesparende koeling.

Een belangrijk voordeel van de IDEAL AKE-koelwerkbanken is hun compacte ontwerp, waardoor een geoptimaliseerd gebruik van de ruimte mogelijk is. In vergelijking met vergelijkbare apparaten op de markt hebben ze tot 38% meer netto capaciteit in verhouding tot het totale volume. Gebruiksvriendelijkheid en hygiëne staan centraal in het ontwerp, met een geoptimaliseerde, hygiënische binnenruimte, uitneembare manden, insteekbare lade-dwarsstangen en een uitneembare lekbak. Ook zijn er verbeteringen voor servicetechnici: een uittrekbaar aggregaat, een uittrekbare verdamperlekbak en een draaibare verdamper zorgen voor perfecte toegankelijkheid tijdens onderhoudswerkzaamheden.

Op het gebied van digitalisering en connectiviteit biedt IDEAL AKE een nieuwe bediening met een 3,5-inch touchscreen, volledige tekstweergave in verschillende talen, individuele programma’s en de mogelijkheid om tot negen koellocaties op één display te beheren.

Ook op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie stellen de koeltoonbanken van IDEAL AKE normen op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie: 30% minder energieverbruik, een slaapstand, 4D-luchtgeleiding en een hybride schild-verdamper. Samen met een slimme regeling van het aggregaat & frameverwarming (bijvoorbeeld bij gebruik in geklimatiseerde ruimtes) komt het energieverbruik overeen met energie-efficiëntieklasse A!

Tenslotte overtuigen de koelwerkbanken van IDEAL AKE door hun aantrekkelijke ontwerp en individualiteit, met functies zoals de Softclose-functie, een machinecompartiment met designpaneel, verschillende afwerkingsopties en vlakliggende fronten.

Over IDEAL AKE

Het Oostenrijkse bedrijf IDEAL AKE ontwikkelt en produceert hoogwaardige koel- en verwarmingsapparatuur voor voedingsmiddelen in de horeca, hotellerie en detailhandel van roestvrij staal. De productielocaties bevinden zich in het hart van de toeristische regio Salzkammergut en bieden werk aan ongeveer 350 medewerkers.

IDEAL AKE staat in de branche bekend als een absolute kwaliteitsleider op het gebied van productie van drankbars, koelonderbouw, koelbakken en koel- en warmtevitrines. Naast uitstekende kwaliteit en aantrekkelijk ontwerp is de grote kracht: alle apparaten zijn aanpasbaar en voldoen aan alle wettelijke normen, zoals de ecodesignrichtlijn en de F-gassenverordening. IDEAL AKE is verkrijgbaar via NordCap Nederland, de officiële importeur.

Voor meer informatie of het aanvragen van een interview neem je contact op met:
Joshua Winnen, commercieel directeur NordCap Nederland.
Telefoon: +31 (0)6 53163347 of mail naar: j.winnen@nordcap.nl. Zie ook www.nordcapnederland.nl/

 

Delen