Ronald Lekkerkerker

Dedoreon

Wij gaan voor het hoogst haalbare resultaat voor onze opdrachtgever. Dedoreon kent de foodservicemarkt zeer goed en is een expert op het gebied van de gezondheidszorg. Naast een grote mate van kennis over de gezondheidszorg beschikken wij ook over een groot netwerk in deze markt. Wij kenmerken ons door sterk strategisch inzicht te koppelen aan een pragmatische uitvoering. Ondernemend en resultaatgericht dus.

Op een zeer praktische en effectieve wijze ondersteunen we het management bij het ontwikkelen of verbeteren van de strategie richting de gezondheidszorg. Wij zorgen ervoor dat er via kennis van de markt, uw klant en uw organisatie een strategie ontstaat die niet alleen op korte, maar ook op lange termijn resultaat oplevert. Hierdoor ontstaat er een duidelijke structuur, neemt de kwaliteit toe, wordt kennis verhoogd en geborgd in de organisatie, gaat de sales efficiency omhoog en gaan mensen met meer plezier aan het werk. U zult hierdoor meer tevreden klanten krijgen en uw omzet en winst zullen stijgen. Kortom; de gezondheidszorg wordt een volwassen en succesvol segment binnen uw organisatie.

Wij werken aan de kwaliteit van de strategie en uitvoering daarvan, alsook aan de kwaliteit van de processen en de medewerkers. Wij zorgen dat uw medewerkers experts worden binnen hun vakgebied en de ontwikkelingen in de markt en de wensen van uw klant als uitgangspunt nemen.

Tijdens het verbeteringsproces komen eventuele tekortkomingen en minder goede kanten van de personele organisatie vanzelf aan het licht. Wij kunnen u ondersteunen bij het nemen en doorvoeren van de juiste maatregelen, zodat uw organisatie op alle niveaus beschikt over gemotiveerde en competente medewerkers.

Onze doelgroepen zijn het bedrijfsleven en de gezondheidszorg. Dedoreon helpt foodservice bedrijven met hun strategie richting de gezondheidszorg. Onze kracht ligt naast het ontwikkelen van een goede strategie juist ook in het zorgen dat deze goed geimplementeerd wordt; praktisch goed uitvoerbaar dus. Dit door het vervullen van interim-, project- en adviesopdrachten. Onze adviesopdrachten, die vaak zeer specialistisch zijn, betreffen vooral sales en marketing opdrachten op strategisch niveau.

ronald@dedoreon.nl
06-29071710
Oudeweg 124
8077 SR Hulshorst